Beurstweets favoriete beursanalisten

Onze favoriete 20 ‘beurstweeps’ van dit moment.

Wij volgen via Twitter alle gerenommeerde beursanalisten. Onze favorieten van dit moment zie je hieronder.
Ben of ken je nog een beursanalist die hier niet mag ontbreken? Laat het ons dan weten en wij gaat het account beoordelen.

@TheDailyTurbo

Achter The Daily Turbo gaat analist Nico Bakker schuil, werkzaam bij RBS Markets. Bakker is de koning van de technische analyse en niet verlegen zijn tips en adviezen te delen via Twitter. Ben je bekend met stierenvechten, sleepkabels, RSI, Swingtellers en witte of zwarte kaarsen dan is Nico de man om te volgen!
Tags: Technishe analyse / Aandelen

@Beursweer

Marc Lendfers, de drijvende kracht achter de website Beursweer.eu, marcheert als een olifant door de porseleinkast op Twitter. Zijn straffe mening is vermakelijk om te lezen. Maar tussen al het verbale geweld deelt Marc veel nuttige tips en adviezen om een betere belegger te worden. En met sublieme portefeuille resultaten heeft Lendfers momenteel het gelijk volledig aan zijn zijde.
Tags: Trader / Aandelen / Technische analyse

@RoyceTostrams

Royce Tostrams, oprichter en eigenaar van de Tostrams Groep is erg actief op Twitter. Hij deelt zijn adviezen over individuele aandelen, indexen, goud en meer. Zijn focus ligt op de technische beoordelingen van aandelen. Zijn visie op de weerstanden, doorbraken en trends zijn zeer interessant om te volgen.
Tags: Aandelen / Technische analyse / Goud

@HansOudshoorn

Is optiebeleggen helemaal je ding dan moet je Hans Oudshoorn absoluut volgen. Hans is trainer en investment coach bij Alex en deelt op Twitter met regelmaat de, in zijn ogen, interessante optieconstructies.
Tags: Opties

@RomboutKerstens

Rombout Kerstens omschrijft zichzelf in zijn Twitter bio als ‘partime beleggingsgoeroe’ en we kunnen onderschrijven dat zijn analyses erg interessant zijn om te volgen. Rombout is oprichter (in 1989) en algemeen directeur van Keyword Info Systems gespecialiseerd in technische beleggingssoftware. En deze karrenvracht aan technische ervaring deelt hij met regelmaat via Twitter.
Tags: Technische analyse / Indices

@Beursanalist

Achter de beste Twitternaam ever gaat analist Corné van Zeijl schuil. Beheerder van de SNS aandelenportefeuilles. Corné is een fundamenteel analist die zijn analyses en mening over de (macro)economie en bedrijven met ons deelt op Twitter.
Tags: Fundamentele analyse / Macro economie / Aandelen

@ArendJanKamp

Arend Jan Kamp is een feest om te volgen. Werkzaam bij IEX.nl zit hij bovenop het nieuws en de koersen. Hij volgt alles met een ongekend enthousiasme en tweet met humor. Dat maakt Arend Jan Kamp zeker de leukste tweep om te volgen.
Tags: Aandelen / Indices / Nieuws

@Spanishtrader

De ‘spaanse trader’ heet eigenlijk Dick Dekker en deelt dagelijks zijn technische visie op de beurs via Twitter. Ingrediënten: Indices, EuroDollar, AEX, DAX, BUND gecombineerd met een snufje macro-econie.
Tags: Technische analyse / Indices

@Marktgevoel

Marktgevoel.nl bestaat uit een clubje jonge honden. Kritische handelaren die pogen met een frisse blik de financiële wereld in te kijken. Marktgevoel tweet scherp en dat is in deze stijve financiële wereld verfrissend. De heren zijn bedreven in het vissen naar stockpicks en delen openlijk alle eigen transacties en resultaten.
Tags: Technische analyse / Aandelen / Nieuws

@Ceessmit

Cees Smit is algemeen directeur van de Today’s Groep en van hem is vaak de eerste tweet die we ’s ochtends doorsturen….. de openingsverwachting van de AEX. Verder deelt Cees ook met regelmaat zijn eigen transacties en visie.
Tags: Technische analyse / Aandelen / Indices

@Selwyn Duijvestijn

Kan het je niet snel genoeg gaan en is Turbo beleggen of Sprinten echt je ding, volg dan de man achter Turbo Trading; Selwyn Duijvestijn. Selwyn deelt zijn technische visie op aandelen wereldwijd.
Tags: Turbo’s / Sprinters / Technische analyse / Aandelen

@WillemMiddelkoop

Aandelenpessimist en (voormalig) goudhandelaar Willem Middelkoop is zeker ook interessant om op te nemen onder je te volgen tweeps. Hij weet de zaken meestal in een ander daglicht neer te zetten en beleg je in goud dan is Middelkoops Twitterstream nog steeds je belangrijkste nieuwsbron.
Tags: Goud / Zilver

@TheoBesteman

Theo Besteman is journalist bij de Financiele Telegraaf en deelt via Twitter voornamelijk bedrijfsnieuws. Dus voor jaarcijfers, overnameplannen, nieuwe productlijnen etcetera moet je bij Theo zijn.
Tags: Aandelen / Bedrijfsnieuws

@MartineHafkamp

Een van de weinige vrouwen actief in de beurswereld (en Twitter), Martine is directeur van Fintessa Vermogensbeheer en deelt niet alleen haar visie en tips bij Harry Mens maar ook via Twitter.
Tags: Fundamentele analyse / Aandelen

@LeonHillen

Leon Hillen is mede-oprichter van VermogensVisie en heeft meer dan 20 jaar ervaring als belegger en beursanalist. Hillen adviseert over handelskansen, interessante stockpicks en trends op de financiele markten.
Tags: Technische analyse / Fundamentele analyse / Aandelen

@ldaalder

Lukas Daalder is strateeg van het Financial Markets Research-team van Robeco maar misschien nog wel bekender van zijn dagelijkse rubriek BOTW (Best of the web). Elke dag voor dag en dauw de beste financiële links op één plek verzameld. De rest van de dag besteedt Daalder om BOTW te pluggen via Twitter. Dus even doorklikken maar dan heb je ook wat!
Tags: Nieuws / Aandelen / Indices

@EremplusNikken

Eremplusnikken is Gokhan Erem en Geert-Jan Nikken. Twee technische analisten die sinds medio jaren 90 in de financiële wereld actief zijn. Hun unieke wijze van analyse van de financiële markten delen ze ook via Twitter. Vooral de trend van de AEX.
Tags: Technische analyse / Indices / AEX

@Cyclustrader

Michael Ahrens is de Cyclustrader. Een man die zijn sporen in de financiele wereld reeds verdiend heeft. Hij was jarenlang directeur vermogensbeheer en heeft zich nu toegelegd op onafhankelijk beleggingsresearch. Nu deelt hij zijn technische visie onder andere via Twitter. En met deze boeken op je naam: ‘Technische Analyse in Theorie en Praktijk’, ‘Geld verdienen met Trading’ en ‘Succesvol traden in opties, futures en turbo’s’ weet je een beetje wat je kunt verwachten in zijn timeline.
Tags: Trader / Technische analyse / Indices / Opties / Turbo’s

@Opentrades

Opentrades, oftwel Jan Humme deelt vanuit de Spaanse zon zijn trades ‘openlijk’ (vandaar de naam). Een interessante trader om te volgen met een vergrootglas op de Futures en Opties van deze handelswereld. Niet bang om resultaten te delen!
Tags: Trader / Technische analyse / Futures / Opties

@Beursfoon

Beursfoon heet in het echte leven John Beijer met een bedrijf in telefonie en sms diensten. John is echter ook een ervaren beursanalist die gelukkig ook veel interessante informatie deelt met de goegemeente via Twitter. Aandelentips, technische analyse, fundamentele voorspellingen…. het komt allemaal voorbij.
Tags: Aandelen / Technische analyse / Fundamentele analyse / Trader

@JimTehupuring

Jim Tehupuring is werkzaam bij RBS Markets. Lange tijd werkte Tehupuring echter als trainer bij Alex Academy. Hij coacht beleggers, ontwikkelde diverse beleggingscursussen en publiceert regelmatig columns en artikelen. Jim is niet altijd even actief via Twitter, maar als hij de tweet knop weer heeft gevonden is zijn visie zeer interessant om te volgen.
Tags: Aandelen / Fundamentele analyse / Turbo’s / Sprinters