Over ons

Plug in! In het meest uitgebreide netwerk van beursinsiders.

Beurstweet.nl volgt de Twitteraccounts van honderden beursanalisten, financieel journalisten, politiek leiders, nieuwssites en economische experts. En via Beurstweet krijg jij nu zelf ook toegang tot deze informatie. Gratis, ook al heb je zelf geen Twitteraccount. Het belangrijkste beursnieuws maar ook tips en koopadviezen van gerenommeerde beursanalisten heb je nu eenvoudig binnen handbereik. De gezamenlijke kennis van honderden beursanalisten en beleggers is dé onmisbare handelsinformatie van deze tijd.

85% gebruikt de informatie uit Twitter bij het nemen van beleggingsgerelateerde beslissingen.
Onderzoek – Beurstweet.nl maart 2012

Het volgen van de juiste Twitteraccounts is lastig.

Op Twitter wordt ontzettend veel relevante beursinformatie gedeeld door tal van gerenommeerde beursanalisten. Het selecteren van de juiste accounts is echter lastig en kost veel tijd. Wie moet je nu gaan volgen? Op Beurstweet.nl hebben we die selectie al voor je gemaakt. Wij hebben honderden accounts handmatig beoordeeld. En via overzichtelijke categorieën volg je vanaf nu alles waar vandaag op de Europese en Amerikaanse beursvloeren wordt gesproken. Simpel!

Focus met filters.

Beurstweet filtert alle beursinformatie die via Twitter wordt gedeeld over aandelen, indices en grondstoffen. Op deze manier lees je alleen de tweets die daadwerkelijk van belang zijn om succesvol te zijn op de beurs. Cut the crap dus!

Reageer sneller.

Twitter is de ultieme bron waarop nieuws en geruchten als eerste beschikbaar komen. Via Beurstweet.nl zit je nu dus daadwerkelijk boven op het belangrijkste beursnieuws en kun je direct reageren op de handelsvloer.

Wat anderen zeggen.

Beurstweet is een best-of en gewoon superhandig als u geen zin hebt om uw timeline helemaal door beursjongens te laten overnemen.
IEX.nl

Blijft een briljant account om alle interessante beurs twitteraars te kunnen volgen. Plek in de top 5 is dik verdiend!
Marktgevoel.nl Top 10 Beurstwitteraars 2013

Handig account omdat dit account het beste van alle beurs twitteraars publiceert. Scheelt een hoop onzin en tijd. Veel werk zonder er iets voor terug te willen. Chapeau!
Marktgevoel.nl Top 10 Beurstwitteraars 2012

Trust me .. Twitter wordt zo groot op nieuwsgebied #sneller #slimmer #selectiever #meersmaken #gratis
Tweet van Willem Middelkoop (@wmidelkoop)

Quite often you’ll see data released on Twitter a few minutes before it hits the mainstream financial press.
Huffingtonpost.com

“Twitter is more of an interest network than a social network. Twitter is the shortest distance between you and what interests you most”
Twitter.com