Aandelen advies woensdag 10 juli 2013

Vandaag kwamen we veel tweets van analisten tegen die aandelen aanprijzen. Laten we beginnen met ASML, al tijden de topper van de beurs. De weerstand op 65,76 staat volgens Royce Tostrams op breken. Mocht dat gebeuren dan ligt er een opwaarts potentieel naar 75 euro.

Het Europese team van Morgan Stanley, heeft momenteel de voorkeur voor waarde-aandelen boven groeiaandelen. De zakenbank zet 10 aandelen op een rij die tegen aantrekkelijke prijzen verhandeld worden en tegelijkertijd een hogere winst per aandeel hebben dan hun concurrenten. Akzo Nobel is één van de favorieten van Morgan Stanley.

Google is een van de beste aandelen van het universum

Mark May, analist van Citigroup is momenteel erg gecharmeerd van Internetbedrijven. Technologiebedrijven zijn top. Specifiek noemt hij Google waarvoor hij een koersdoel noemt van 1100 dollar per aandeel. ‘Google is een van de beste aandelen van het universum’ aldus May. Daarnaast geeft de Citigroup analist een koopadvies voor eBay en Amazon.

Voer voor speculanten

Technisch analist Nico Bakker ziet een aantal interessante aandelen tegen een koopconditie aanschurken. Randstand, TomTom en AirFrance-KLM zijn interessante speculaties.

Tenslotte is het oppassen geblazen bij Aegon en DSM:

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.