Een nieuwe website.

Jeej! We hebben een nieuwe site. We zijn Beurstweet.nl ooit begonnen omdat we zelf merkten dat we door het volgen van een paar goede Twitteraccounts een betere belegger werden. Die informatie wilden we met meer mensen delen en niet veel later is Beurstweet.nl geboren.

Nu, 2 jaar later is het de hoogste tijd voor een nieuwe website. De allerbelangrijkste reden hiervoor is dat we de kwaliteit van de Tweets beter moest. Relevanter. Cut the crap! Uit een onderzoek wat we zelf hebben uitgevoerd blijkt dat 85% van de deelnemende beleggers informatie uit Twitter gebruikt bij het nemen van beleggingsgerelateerde beslissingen. Best veel. Dan moet die informatie natuurlijk wel zinvol zijn. Daar hebben we dus hard aan gewerkt.

Een nieuw jasje misstaat ons ook niet en we hebben de categorieën aangepast. Hopelijk ten goede?! Tenslotte hebben we ervoor gezorgd dat Beurstweet.nl nu ook uitstekend werkt op mobiel en tablet. En dat maakt ons weer helemaal up-to-date en toekomstbestendig.

We horen heel graag jullie mening over het nieuwe Beurstweet.nl. Alle feedback is welkom. En hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij. Reageren kan hieronder. Je mag ook mailen naar info@beurstweet.nl of tweet ons via @beurstweet

“Twitter can look like a jungle and a mix of absurdity and value.”
J-P De Clerck

1 reactie » Schrijf een reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.