De 23 Twitter accounts die je MOET volgen om de situatie rondom Syrië te begrijpen

De situatie in Syrië en het wel of niet ingrijpen van het Westen beheerste het nieuws en de beurzen de afgelopen dagen. En de verwachting is dat ook de komende beursweek volledig in het teken zal staan van Syrië.

Om de situatie goed te kunnen begrijpen en om de voors en tegens van ingrijpen goed te kunnen afwegen heeft The Washington Post een mooie lijst samengesteld; De 23 Twitter accounts die je MOET volgen om de situatie rondom Syrië te begrijpen. In de lijst vind je belangrijke opiniemakers uit Syrië, journalisten, analisten en waarnemers.

These are the people you should follow on Twitter to keep track of what’s going on inside of Syria (as well as within relevant circles outside of it), what it means, why it matters and how to think about it.

De complete lijst van The Washington Post vind je hier.

De beurzen staan dus in het teken van Syrië. Afgelopen week zagen we druk op de koersen maar via Twitter zagen we ook verrassend veel analisten verkondigen dat ingrijpen, hoe raar het ook klinkt, koopkansen biedt.

Analist Corné van Zeijl kwam tenslotte nog deze slideshow tegen met de reactie van de beurs op eerdere Amerikaanse interventies:

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.