Wachten op Warren

Warren Buffet is waarschijnlijk de meest bekende belegger te wereld. Met zijn beleggingsvehikel Berkshire Hathaway verdient hij miljarden en over zijn beleggingsmethoden zijn boekenkasten vol geschreven. Wie wil er geen beleggingsadvies van deze superbelegger? Zo denken waarschijnlijk ook de bijna 64.000 mensen die het Twitteraccount van Warren Buffet volgen. Een ongekend aantal geïnteresseerden die het echter al vanaf 20 februari 2009 moeten stellen met 1 enkele tweet.

 

 

Een warmhouder van formaat want het is dus al zo’n 2,5 jaar muisstil op het Twitteraccount van Buffet. Voeding voor de vraag of dit wel het echte account van Warren Buffet is? Op basis van het aantal volgers zijn er in ieder geval veel mensen die dit geloven. Er bestaat echter ook een account: @warrenbuffett met aanzienlijk minder volgers (ruim 2.400). Dit Twitteraccount is gevuld met een aantal oneliners.

 

 

Dan bestaat er ook nog @BuffettInvestor een account met zo’n 17.000 volgers waarbij elke tweet doorverwijst naar swingtradingdaily.com. Lijkt me niet de stijl van Warren. Er bestaat kortom een hoop verwarring, onzekerheid en mysterie rondom de al dan niet Twitterende Warren Buffet. Wil de echte Warren Buffet nu opstaan? Wij zetten ons geld op @w_buffet, een account enkel aangemaakt om ‘domeinkapers’ voor te zijn.

> Bekijk hier de tips en adviezen van Twitterende beursanalisten in Nederland

1 reactie » Schrijf een reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.